Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKTänne, siis tavalliseen vieraskirjaan, tulevat kaikki mainostukset, höpinät, kysymykset, arvostelut ja hoitopyynnöt. Hoitajia suositellaan kuitenkin juttelemaan omia juttujaan
Hoitajat -osiosta löytyvästä chatissa.

Jos haluat viestiisi vastauksen, älä laita sitä yksityisellä! Muuten ylläpito ei vastaa sinulle.

Ilman kirjettä sovitut kaveripyynnöt poistetaan vieraskirjasta, eikä niitä huomioida!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Toukka

17.01.2019 20:07
Helou! Haittaako yhtään, jos Rushia alkaisi pitää tarinoissa adoption pennuille oppitunteja? Esim. hän opettaisi äidinkieltä, matematiikkaa ja liikuntaa. Hänen käy sääliksi pentuja jotka eivät voi ilmoittaa itse itseäänsä ”viralliseen kouluun” joten jos hän saisi pitää tätä ”leikkikoulua” heille? Ymmärrän kyllä jos tämä ei käy, mutta omasta mielestäni se olisi hyvä idea.

Vastaus:

Ihana idea, kyllä tämä käy. .-) Suunnitteilla on jossain vaiheessa tehdä järjestelmä, jossa adoption pentuja saa liittää kouluun ja kirjoittaa heistä koulutarinoita (vähän niin kuin kummipennut), mutta moni pentu jää varmasti silti ilman opetusta, joten Rushian pitämistä oppitunneista on sitten iloa muillekin. c-.

-Kasa

Nimi: Noora

03.01.2019 09:54
Moikka! Voisinko varata adoptiosta pentujen puolelta Tarunomaisen Takkuturkkinen Tarantella -nimisen kisun ja Calamity Calicapurnia -nimisen tyttökisun :3?

Vastaus:

Sopiihan tuo. .-)

-Kasa

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:12

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten tässä kirje:
Hei! Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Vastaus:

Kirjoittelin viestiä viekkuusi. .-)

-Kasa

Nimi: simssiliini

29.12.2018 15:53
Nyt kun Nick on kuollut niin voisin jatkaa Ruun hoitajana ja mahdollisesti myöhemmin adoptoida hänet. Ties vaikka Quzilla ja Ruulla synkkaisi. ,-)

Vastaus:

Yup.

-Kasa

Yksityinen viesti

25.12.2018 11:31

Nimi: Noora

25.12.2018 08:08
1. Kissan nimi: Nella Nallekaramelli Niukuli


2. Kissan ikä: 3


3.

() Äidinkieli ja kirjallisuus

(X) Matematiikka

(X) Reaaliaine, historia

(X) Kieli, ruotsi

(X) Taitoaine, liikunta

Vastaus:

Lisäillään Nella kouluun. .-)

-Kasa

Nimi: Toukka

23.12.2018 16:36
Meen tost melkein heti joulun jälkeen lappiin, enkä oikein siellä ehdi kirjoitella joten otan lomaa 1.7 saakka.
Hyvää joulua ja uuttavuotta!

Vastaus:

Asia selvä! Kiitos ja hyvää joulua sekä onnea uudelle vuodelle myös sinulle. .-) <3

-Kasa

Nimi: Mantsu

09.12.2018 20:11
Olevinaan seurasin profiiliani, ettei minulla ollut erotusuhkaa joulukuulle. No näin pääs käymään sitten. Minut on muuten vielä merkattu Ilona-Marian, Nepsun ja Panun hoitajaksi.

Vastaus:

Aih, oisinko sitten unohtanut julkaista tiedotteen ja se ei näkynytkään kaapissasi? Sääli jos jouduit sen takia erotetuksi.. .-/ Kiitos kun huomautit, noita vanhoja nimikkeitä tuppaa aina jäämään adoption kissoille. .-P

-Kasa

Nimi: Odessa

09.12.2018 10:22
Moikka! Voisinko nyt hakea Noki Nurmi Niukulin adoptiosta?

Vastaus:

Kyllä. .-)

-Kasa

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:33
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Onpa kiva idea tällainen linkkarikirje! Minulle ei kuulu mitään kovin maininnanarvoista joten en tällä kertaa taida kirjoitella takaisin, mutta tsemppiä sinulle koulun kanssa & joulun odotuksen toivotukset takaisin! .-)

-Kasa

©2019 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com